Скандал между съседи в Ракитово завършва със смъртта на 35-годишен

...
Скандал между съседи в Ракитово завършва със смъртта на 35-годишен
Коментари Харесай

Криминално проявен мъж уби съсед, нападнал брат му и баща му

Скандал сред съседи в Ракитово приключва със гибелта на 35-годишен мъж , а негов другар се разминава единствено с леки пострадвания, оповестяват от Окръжна прокуратура - Пазарджик. 

Всичко почнало във вторник вечерта пред къща в ракитовската махала „ Запад “ . Група поданици на квартала се спречкали с техни съседи. Напрежението бързо ескалирало и разпрата прераснала в сборичкване.Тогава в една от стаите на къщата 30-годишният хазаин, обиден от разправията, взел кухненски нож и намушкал своитедвамата 35-годишни съперници, които протегнали ръка на татко му и брат му. 

Пострадалите са превозени и настанени в МБАЛ-Велинград. За страдание малко по-късно единия от тях е умрял. Другият е с повърхностни рани и пострадвания и без заплаха за живота.

След приемане на сигнал за случилото се на мястото неотложно са изпратени дежурни екипи на полицейския сектор в Ракитово и Районното ръководство във Велинград. Извършен е оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства имащи отношение към осъщественото закононарушение.

Окръжна прокуратура-Пазарджик е привлякла като обвинен М.К.,на 30 година Мъжът. е направил действието в положение на мощно неспокойствие , което е провокирано от потърпевшите с принуждение по отношение на негови близки – татко му и брат му. Престъплението е квалифицирано по член 118 вр. член 116 ал.1 т.4 от Наказателния кодекс, разкриват от държавното обвиняване. 

Извършителят е престъпно проявен. Срокът на задържането на причинителя е продължен с разпореждане на наблюдаващия прокурор със 72 часа. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане, добавя Марица.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР