Скандал между жител на село Пробуда и съседа му от

...
Скандал между жител на село Пробуда и съседа му от
Коментари Харесай

Мъж нахлу с брадва у съседа си, гледал пчели

Скандал сред гражданин на село Пробуда и съседа му от Холандия, поради развъждане на пчели от чужденеца, мина в заличаване на имущество. Това оповестиха от полицията в Търговище.

Разправията сред двамата изригнала в неделя, откакто преди този момент нашенецът Й.А. (33 г.) правил забележки поради пчелите на съседа си, който локалните споделят, че е от турски генезис, само че жител на Холандия.

В двора на чужденеца имало към 100 кошера. Малките деца на българския комшия няколко пъти били жилени от пчелите и той търсил помощи от кмета на селото, само че не можели да се схванат с чужденеца.

В неделния ден двамата се скарали още веднъж и Й.А. сграбчил секира, смъкнал с нея оградната мрежа и нахлул в двора, като развалил две дървени входни порти.

Съсед се обадил на полицията, че има скандал и може да стане пакост.

Извършителят е арестуван и текат разпити.

Местни хора описаха, че задържаният бил мирен и спокоен човек, работел зад граница. У дома имал три деца. Върнал се преди няколко дни и околните му отново се оплаквали от пчелите на комшията.

Чужденецът пък бил на към 45-50 години. Местните не знаели с какво се препитава зад граница. Първо идвал на посетители в селото, а предходната година купил парцел. Наел служащи да му гледат пчелите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР