Скандал между две младежки компании, завърши с убийство във ветринското

...
Скандал между две младежки компании, завърши с убийство във ветринското
Коментари Харесай

Защо 16-годишен уби човек? Говори сестрата на нападнатото момиче ВИДЕО

Скандал сред две юношески компании, приключи с ликвидиране във ветринското село Белоградец. Задържан за убийството е 16-годишно момче от същото село. Той към този момент е с наложена непрекъснато мярка „ задържане под стража “.

Хората в селото не проумяват какво се е случило. Според прокуратурата всичко стартира със скандал сред две групи девойки.

„ Сестра ми описа, че са я нападнали, без тя да е направила нещо. Беше ми споделила преди този момент, че има някакви дразги с няколко девойки “, описа Сибел, сестра на 15-годишното момиче, станало жертва на 31-годишния мъртъв мъж.

Убитият е бил в центъра на селото. Чул е, че девойките се карат и е отишъл при тях. „ Бил е пият и е почнал да атакува сестра ми – блъснал и пестник в лицето и по-късно е имало и ритници в корема ѝ “, твърди Сибел пред bTV.

„ Всички в селото се познаваме. Не трябваше да стана по този начин, само че този мъж е бил пийнал и това е довело да експанзията. Не имам вяра арестуваното момче да е отговорно. То е положително и никой не може да каже нищо неприятно за него “, сподели и майката на потърпевшето момиче Бахтишен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР