Скандал между два рода в котленското село Градец доведе до

...
Скандал между два рода в котленското село Градец доведе до
Коментари Харесай

Скандал между два рода в котленското село Градец доведе до напрежение и палежи

Скандал сред два рода в котленското село Градец докара до напрежение и палежи, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция в Сливен. Инцидентът е от 16 февруари, като в Районното полицейско ръководство (РУ) в Котел е получен сигнал към 18:00 часа от жена на 56 години. Тя е съобщила, че група хора са съборили постройката, в която живеят тя и фамилията ѝ.
 
Към мястото неотложно са изпратени екипи на " Патрулно-постова активност " от районно управление (на МВР) - Котел и сектор " Градец " за инспекция. Изпратен е и екип на филиала за незабавна здравна помощ. Пристигайки на място, служителите на реда са открили две горящи едностайни постройки от дървена структура, намиращи се в края на селото, отвън регулация.
 
Изпратени са два екипа на Районната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Котел, които са ликвидирали пожара в 19:30 часа. Пострадали и ранени не са открити. Според първични сведения постройките са запалени от представители на огромен жанр от село Градец. Между два рода се е основало напрежение и е зародил скандал.
 
За справяне със обстановката на място са изпратени екипи от Районните ръководства на полицията в Сливен, Котел и бранша за " Специални тактически дейности " към ОДМВР- Сливен. Напрежението е овладяно. Няма потърпевши.
 
Разпитани са девет души, пет от тях са със заповед за задържане до 24 часа и са отведени в РУ-Котел.  По случая е формирано досъдебно произвеждане. Уведомена е Районна прокуратура – Сливен. Селото, в което живеят над 4500 души, постоянно е обект на полицейски акции, свързани с битовата престъпност.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР