Скандал изпрати 54-годишен мъж в болница, след като бе прострелян

...
Скандал изпрати 54-годишен мъж в болница, след като бе прострелян
Коментари Харесай

71-годишен старец простреля с ловна пушка в главата неканен гост

Скандал изпрати 54-годишен мъж в болница, откакто бе прострелян в главата с ловна пушка, оповестяват от ОД на МВР-Хасково.

Снощи в 22,43 часа на незабавния телефон е получен сигнал за свада и прострелване с ловна пушка в с.Тракиец. На място незабавно са изпратени 2 автопатрула, които открили, че абсурдът е зародил сред 54-годишен хасковлия и 71-годишен мъж от селото в локалната механа.

След като не довършили разпрата, простреляният мъж от Хасково изпроводил до дома му с обиди придвижващият се с електрическа количка дъртак и почнал да разрушава покъщината му. Тогава възрастният човек извадил законно притежаваната си ловна пушка "Тула "-16 тиня. и прострелял в главата неканения си посетител.

Вследствие на прострелването с двуцевката, хасковлията е с голям брой разкъсно-контузни пострадвания от попадналите сачми в региона на главата, контактен, наведен в МБАЛ Хасково, без заплаха за живота.

Полицаите са тествали и двамата с дрегер, който отчел съществуване на 1,59 промила алкохол единствено у жертвата. Двуцевката е конфискувана. По казусът е формираното досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР