Скандал избухна на предизборния дебат по bTV. Представителите на ГЕРБ

...
Скандал избухна на предизборния дебат по bTV. Представителите на ГЕРБ
Коментари Харесай

Кирил Петков отново потъпка всякакви правила - нахълта без покана на дебат в bTV! ГЕРБ напуснаха предизборния дебат

Скандал избухна на предизборния спор по bTV. Представителите на ГЕРБ Деница Сачева и Томислав Дончев напуснаха, откакто стана ясно, че някогашният министър председател Кирил Петков ще взе участие на мястото на авансово оповестеният от Политическа партия Венко Сабрутев.
 
" Явно това е свободно мероприятие, в което всеки, който е решил може да се включи. Ако ние не покажем, че сме способни да съблюдаваме разпоредбите, къде отиват всичките ни стратегии ”, съобщи Томислав Дончев по отношение на нарушаването на разпоредбите от някогашния министър председател Петков.
 
Според Петков най-нормалното нещо било откакто претендент за депутат не можел да взе участие в предизборния спор, в студиото да отиде водачът на партията.
 
Поканени в решаващия спор бяха Деница Сачева от коалиция ГЕРБ-СДС, Венко Сабрутев от Политическа партия, Христо Проданов от " Българска социалистическа партия за България ", Деян Николов от " Възраждане ", Мартин Димитров от " Демократична България " и Любомир Каримански от " ИТН ".
 
" ГЕРБ се опасяваше да вземат участие в спор с мен или с господин Василев. Дължим на българският народ да има знанието кой ще води страната след 2 октомври ", обговори нормалната опорка Петков.
 
Томислав Дончев се обърна към водещата: " Въведете ред в студиото или аз да го въведа ".
 
Сачева посочи, че Кирил Петков не почита разпоредбите. Дончев добави, че би трябвало да има спор за свободата на словото, след което той и Деница Сачева напуснаха ефира.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР