Скандал и саморазправа на родител в пловдивско училище. Полицията задържа

...
Скандал и саморазправа на родител в пловдивско училище. Полицията задържа
Коментари Харесай

Арестуваха за 24 часа бащата, нападнал седмокласник в пловдивско училище

Скандал и разпра на родител в пловдивско учебно заведение. Полицията задържа 50-годишен мъж нападнал седмокласник в учебно заведение „ Княз Александър Първи ". Той е задържан за 24 часа, а от Районната прокуратура са образували бързо произвеждане за осъществени хулигански дейности, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
В постройката на Основно учебно заведение " Княз Александър Първи " учат близо 1000 деца. След звънец за междучасие петокласничка е била блъсната от поток възпитаници, излизащи от класните стаи.

Детето си удря крайници и се обажда на татко си. Разгневеният татко идва, влиза през централния вход на постройката на учебното заведение, взима щерка си от час и с нея се качва на третия етаж, където възпитаници от седми клас имат час по химия. В кабинета по химия той стартира да се саморазправя с 13-годишно момче.

Изпадналият в гняв родител влезнал да потърси отмъщение за щерка си.

Анета Вълева - шеф на ОУ „ Княз Александър Първи " - Пловдив: Въпреки многократните забележки от страна на защитата бащата не е спрял, тръгнал е из постройката и в действителност той го настига чак на третия етаж.
Мъжът съумял да влезе в класната стая и пред погледите на децата и учителката почнал да крещи на 13-годишно момче. Дръпнал го за якето и отправил закани за ликвидиране. В опита си да се намеси, преподавателката била изблъскана встрани.

Анета Вълева - шеф на ОУ „ Княз Александър Първи " - Пловдив: Тя сега е в болнични.
Димитър Ставрев - РУО-Пловдив: Работа с децата също е стартирана сега от мобилна група от психолози към районно ръководство на образованието.
Родителите на момчето са подали тъжби до Агенцията за протекция на детето и до Детска педагогическа стая.

Надя Танева - шеф на „ Социално подкрепяне " - Пловдив: Със самото дете, което е жертва на принуждение, с него ще се работи по-дълго време и по-задълбочено, самостоятелно.
Невъздържаният родител ще бъде притеглен като обвинен - оповестиха от Районната прокуратура в Пловдив.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте забр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР