Скандал гръмна преди дни около Светослав Иванов от Би Ти

...
Скандал гръмна преди дни около Светослав Иванов от Би Ти
Коментари Харесай

Съпругата на Светльо Иванов: Някой път може да забрави и детето някъде

Скандал гръмна преди дни към Светослав Иванов от Би Ти Ви, откакто Иван Гарелов обяви в " Шоуто на Слави “, че водещият на " 120 минути “  бил от ромски генезис. В резултат Иванов реагира яростно против подправената вест със статус във " Facebook “, а Иван Гарелов горчиво съжали, че се е доверил на погрешна информация в някои медии и се извини на журналиста, написа " Ретро “.

Малко знае се, че Светослав Иванов крие трагична история в предишното, която го е белязала за цялостен живот.

Водещият на " 120 минути “ е израснал без татко до себе си, тъй като родителите му взимат решението да се разделят, когато е още невръстно дете. Отглеждането му паднало напълно върху плещите на майка му Антония, която мъчно се справяла да балансира сред него и работата.

" Не съм усещал в никакъв случай неналичието на татко. Майка ми и баба ми ми даваха всичко, от което имах потребност. С татко ми поддържаме другарски връзки и аз не го упреквам за нищо “, споделя Светльо през днешния ден. След майка му и баба му другите две значими дами в живота на Иванов са половинката му Вяра Деянова, с която са сътрудници в Би Ти Ви, и общата им дъщеричка Йоана. Двамата се срещнали преди 13 години в радиото, където към оня миг работели, и в продължение на една година били най-хубави другари.

Две години след церемонията на бял свят се появила единствената им дъщеричка. С раждането й обаче пристигнали и първите фамилни проблеми, тъй като журналистът бил привикнал да посвещава цялото си време на специалността и Вяра не можела да разчита на него за нищо.

" Остава му доста малко време за грижа към детето, тъй като е доста ангажиран в работата. Сменил е единствено един памперс. Единственият му минус е, че е доста заплеснат. Притеснявам се, че някой път може да не помни и Йоана някъде “, със смях споделя журналистката.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР