Скандал гръмна между Софи Маринова и Бони. От няколко дни

...
Скандал гръмна между Софи Маринова и Бони. От няколко дни
Коментари Харесай

Гръм в попфолка: Защо се изпокараха Софи Маринова и Бони?

Скандал гръмна сред Софи Маринова и Бони. От няколко дни в обществените мрежи обикаля клип, който провокира следващата стихия.

На видеото се вижда по какъв начин Софи Маринова пее в заведение и отива до маса, на която са седнали  Мис България 1998 Наталия Гуркова, певицата Бони и други хора. Софи поздравява Гуркова и получава привет в отговор. След това се обръща към колежката певица с пожелания: „ Бони, за доста години! Да сте ми живи и здрави! “

Бони не обелва нито дума. През цялото време си гледа втренчено в телефона. По едно време махва с избрана скука, само че не демонстрира ни минимален симптом, че е приела пожеланията за здраве.

Ситуацията провокира стеснение за Гуркова.  Софка също се прави, че е пропуснала държанието на колежката и продължава с поздравите.

Пиарът Тодореско Неделчев показа клипа и написa: „ Уважение да видиш “… „ Да е жива и здрава “. Заваля лавина от мнения, множеството от които отрицателни за Бони.

Гримьорът Мис Бони беше много сдържан: „ Трудно се преглъща непознат триумф и в никакъв случай няма да схвана сходно поведение. Тъжно! “.

„ Софи е номер 1, а Бони къде е? “, питат почитатели. След това Тодореско отстрани клипа.

Източник: signal.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР