Скандал беляза предизборната дискусия по bTV, след като експремиерът Кирил

...
Скандал беляза предизборната дискусия по bTV, след като експремиерът Кирил
Коментари Харесай

Скандал в ефир: Кирил Петков непоканен на дебат, ГЕРБ напуснаха

Скандал беляза предизборната полемика по bTV, откакто експремиерът Кирил Петков се яви непоканен на дебата.

Лидерът на Политическа партия наруши разпоредбите и се появи непоканен на дебата в бТВ вместо Венко Сабрутев, предава „ 24 часа “. Мария Цънцарова упрекна „ Продължаваме промяната “, че не съблюдават ангажимента. Томислав Дончев и Деница Сачева напуснаха студиото откакто предизвестиха, че в тази страна би трябвало да се съблюдават разпоредбите.

Кирил Петков се появил в бТВ 15 минути преди дебата и сложил в неловко състояние малкия екран. Причината е, че участниците били уговорени авансово и тематиките също и партиите изпратили подобаващите експерти по тематиките.
Томислав Дончев, който бил на 15 минути път от малкия екран също се появил, изясни самият той. Посочи, че го направил, тъй като очевидно дебатът е отворен и може да дойдат всевъзможни участници щом се е появил Петков.Любопитното е, че Кирил Петков се появява за първи път на избирателен спор в границите на тази акция. Преди две седмици той и съпредседателят на Политическа партия Асен Василев желаеха лидерски спор с ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов. Той обаче ги отряза с думите, че няма по какъв начин това да се случи, откакто те са поръчали противозаконния му арест.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР