Скалата се завръща на ринга.На 21 май Дуейн Джонсън започна

...
Скалата се завръща на ринга.На 21 май Дуейн Джонсън започна
Коментари Харесай

Дуейн „Скалата“ Джонсън изглежда неузнаваем като шампиона на UFC Марк Кер в The Smashing Machine

Скалата се завръща на кръга.

На 21 май Дуейн Джонсън стартира фотосите на The Smashing Machine, която пусна първата фотография на артиста от снимачната площадка на новия филм. 52-годишният, който стартира развлекателната си кариера като кеч звезда WWE, играе Марк Кер, действителен сътрудник кечист и някогашен повторен първенец на UFC в тежка категория, който стана прочут през 90-те години.

Във кино лентата, озаглавен на прякора на Кер в осмоъгълника, Джонсън наподобява съвсем неразпознаваем, с къса коса, а не с присъщия си плешив жанр, а също по този начин татуировките му са покрити. На фотографията артистът е показан да седи в ъгъла на кръга и да приказва с двама мъже по време на нещо, което наподобява като борба, до момента в който тогавашната другарка на ММА боеца (изиграна от някогашната му колежка от Jungle Cruise Емили Блънт) стои в профил на кръга.

Режисиран от Бени Сафди, филмът ще се концентрира както върху триумфите в кариерата на Кер, по този начин и върху персоналния му живот и битки, в това число предишното му пристрастяване към б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР