Skafeto.com ви представя една вдъхновяваща история за значението на приоритетите.

...
Skafeto.com ви представя една вдъхновяваща история за значението на приоритетите.
Коментари Харесай

Тя мислеше, че той много глези дъщеря си… Но никога няма да забрави отговора му (ВДЪХНОВЯВАЩА ИСТОРИЯ)

Skafeto.com ви показва една вдъхновяваща история за смисъла на целите. Това ще ви отвори очите за всичко, което в действителност има значение в живота. След като го прочете, ние сме сигурни, че ще би трябвало доста да се замислите по тази причина, че фамилията в никакъв случай не би трябвало да остава на назад във времето.

„ Една жена седеше на скамейка в парка до един човек, който тя не познаваше. “Това е синът ми, ” сподели тя, сочейки към едно момче в червен пуловер, който си играе на пързалката. “Той е красиво момче ”, сподели мъжът. “Това момиче с колелото е щерка ми. ” След като погледна часовника си, той извика на момичето, “Мери, хайде, време е да се прибираме у дома? ”, “Само още пет минути! ”- момиченцето стартира да се моли. “Моля те! Само пет минути! ”

Мъжът кимна и Мери продължи да се вози на колелото си. Няколко минути по-късно той стана и се приближи до щерка си.
– Време е да вървим! – сподели бащата
– Тате, единствено още пет минути!
Той се усмихна и й сподели: “Добре. ”
“Защо се държите по този метод? ”, запита дамата сюрпризирана. “Трябва да бъдете по-строг, в противоположен случай тя ще се възползва от добротата ви. ”

Мъжът въздъхна и сподели: “Тя имаше по-голям брат, който беше блъснат преди пет години от пийнал водач, когато той караше колелото си тук. Аз в никакъв случай не прекарвах доста време със сина ми, а в този момент бих дал всичко, единствено с цел да прекарам с него пет минути, само че към този момент е късно. Обещах си, че в никакъв случай не бих направил същата неточност с щерка ми. Тя мисли, че тези 5 минути са, с цел да кара колелото си. Но истината е, че желая да дам на себе си още пет минути, с цел да я погледам по какъв начин си играе. ”

Не може да има по-висок приоритет от едно семейство. Прекарвайте повече време с околните си хора и бъдете щастливи!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР