Скадал в Република Северна Македония. Причината е снимка на президента

...
Скадал в Република Северна Македония. Причината е снимка на президента
Коментари Харесай

СНИМКА на убития бизнесмен Оки с президента на РСМ скандализира

Скадал в Република Северна Македония. Причината е фотография на президента Стево Пендаровски с убития предприемач Орхан Байрами, по-известен като Оки.

Оки и неговият другар Сеад Слезович бяха убити през вчерашния ден в Халкидики в местността Ханиоти. Двамата са били настанени в първокласния комплекс " Sunny Villas-Hanioti ". Слезович е в доста тежко положение и сега се бори за живота си.

По мотив на фотографията от кабинета на Пендаровски оповестиха, че " президентът се снима с всеки, който изиска ".

Снимката, на която са Пендаровски и Орхан Байрами, е направена по време на предизборната акция на македонския президент през 2019 година

Още през 2019г. при публикуването на фотографията имаше остри мнения, че " Пендаровски се снима с локални шерифи ".

Гръцката полиция заяви, че нападението е осъществено от двама маскирани, които са избягали с мотоциклет. 39-годишният Оки се смяташе за неофициален водач на групировката " Дуканджик ". Неговият непосредствен другар Йетон Криванева – Жила бе погубен по подобен метод в остарялата част на Скопие преди известно време, осведоми БГНЕС. Според гръцките медии Оки е притежател на казина и на цех за алкохол. Гръцките медии настояват още, че " става въпрос за поръчково ликвидиране, което е осъществено от чужденци ".

Снимка: Mervan Sulejmani

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР