Ска, пънк, реге, политика, ракия, социални текстове и балкански ритми

...
Ска, пънк, реге, политика, ракия, социални текстове и балкански ритми
Коментари Харесай

Dubioza kolektiv с изненадваща визита в София

Ска, пънк, реге, политика, ракия, обществени текстове и балкански ритми - това е " Dubioza kolektiv ", която България познава и обича. Малко повече от месец преди огромния концерт на ексцентричните босненци на 5 юли на откритата сцена на Aрена София (Столичен колодрум) в Борисовата градина по покана на " Строежа " и Fest Team, " Dubioza kolektiv " идва в София на къса планувана промовизита с детайли на изненада. 
Празнуване на кръгла годишнина - 20 години, откогато са на сцена, и настоящ албум - " Agrikultura ", медийни изяви и спонтанна среща с почитатели са измежду плануваните от музикантите от Босна и Херцеговина интензивности за дните от 19 до 21 май в столицата. 
Шарената тайфа гостува в Радио Z-Rock за миниконцерт онлайн в ефир на 19 май в следобедния блок с водещ Краси Москов; вечерта взе участие в " Шоуто на Николаос Цитиридис " по БиТиВи, а незабавно след телевизионната си изява, музикантите ще влязат в ролята и на бармани в " Строежа " в една от най-силните вечери за клуба - петъчната. На другия ден " Dubioza kolektiv " ще се появи в утринните тв блокове, а следобедните часове са непокътнати за срещи с почитателите им, инцидентни късметлии и нищо неподозиращи посетители и поданици на столицата. 
Точна информация за часа и мястото на тези срещи - без подготовка и без предварителни билети, може и да се появи в интернет пространството в обществените мрежи на бандата, " Строежа " и Fest Team. А билетите за концерта на 5 юли към този момент се продават.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР