Ситуацията в София е динамична. Изключително важно е всички да

...
Ситуацията в София е динамична. Изключително важно е всички да
Коментари Харесай

Фандъкова: Близо три пъти са намалели пътниците в метрото

Ситуацията в София е динамична. Изключително значимо е всички да бъдем виновни и да изпълняваме разпорежданията на Националния действен щаб.

Особено значим въпрос е този с дисциплината и най-много при хората, които са контактни и под карантина, предизвести столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска пред Българска национална телевизия.

Тя напомни, че продължава програмата за доставка на храни на хора, които са под карантина, както и на възрастни и трудноподвижни хора. С към от една трета са намалели пътуващите в метрото. Вчера пасажерите са били към 100 хиляди.

В момента не се постанова прекъсване на подземната железница. В първия ден на гратис паркиране в синята и зелената зона не е имало скупчване на коли. Мерките за противопоставяне на болестта с ковид сега са задоволително строги, само че може да бъдат затегнати в допълнение, в случай че се наложи, добави Фандъкова.

Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР