„Ситуацията в Шумен не е по-различна от цялата страна. Има

...
„Ситуацията в Шумен не е по-различна от цялата страна. Има
Коментари Харесай

БСП: Болниците да излязат извън търговската си дейност

„ Ситуацията в Шумен не е по-различна от цялата страна. Има сериозен напор на пациенти. За благополучие, не сме стигнали до такава степен да се връщат заболели. Болницата е на ръба да запълни потенциала си от кревати, само че към днешна дата е преодоляно. Искрено се надявам обстановката да се задържи по този начин. През годините се наслои един проблем, който оттласна квалифицираните фрагменти от регионалните лечебни заведения и ги трансферира към по-големите центрове като Варна заради по-високо възнаграждение.

Една доста неприятна политика на ГЕРБ, която даде приоритет на частното опазване на здравето – то беше много по-добре финансирано спрямо общинските и държавните лечебни заведения. Ние, от Българска социалистическа партия, сме заложили в нашата стратегия те да влязат в статут на предпазени заведения. Това е един от целите на Българска социалистическа партия – лечебните заведения да излязат отвън комерсиалната активност “, безапелационен бе по БСТВ Иван Иванов – лидер на листата на левицата в Шумен.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР