Ситуацията в сферата на сигурността е толкова сложна, че не

...
Ситуацията в сферата на сигурността е толкова сложна, че не
Коментари Харесай

Тагарев: Ситуацията е толкова сложна, не можем да си позволим да останем в безтегловност

Ситуацията в областта на сигурността е толкоз комплицирана, че не можем да си позволим да останем в безтегловност за дълго време. Това съобщи министърът на защитата в оставка Тодор Тагарев пред публицисти по отношение на идната процедура по желание на служебно държавно управление, съобщи кореспондент на " Фокус "

Според министър Тагарев най-важното нещо сега е по най-бързия метод да бъде образувано служебно държавно управление. Той обаче, че постигнаето на съглашение за основаване на кабинет след ротацията е бил най-хубавият вид. 

" При състояние че не съумяха да се договорят за постоянно държавно управление, което беше най-хубавият вид, в този момент най-малко бързо да бъде основано служебно държавно управление и да си минем по всички процедури, и да търсим решение ", съобщи Тагарев. 

Тагарев счита, че настоящето държавно управление в оставка не би трябвало да провежда идните предварителни избори: " Няма да е добър вид, защото част от сътрудниците са политически фигури, които сигурно ще се явят на избори, и няма да е добър този вид ". 

Той бе запитан дали би заел поста на министър на защитата в длъжностен кабинет или в последващо постоянно държавно управление: " Зависи от доста неща. Не е дискутирано с мен ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР