Ситуацията в момента за никого не е приятна - много

...
Ситуацията в момента за никого не е приятна - много
Коментари Харесай

Къде да потърсим работа, ако ни засегне Covid-19 кризата

Ситуацията сега за никого не е приятна - доста бизнеси затварят или следва да го създадат и доста хора остават без работа или имат потребност от спомагателни приходи. Поради тази причина доста хора търсят опция за добави приходи или нова работа, която да дава отговор на техните условия най-много финансово. Ето три места, на които хората рядко се сещат да ревизират за работни места.
1. Фейсбук предлага варианти, за които може би даже не подозирате
 5 изгоди от оставането у дома по време на пандемия 5 изгоди от оставането у дома по време на пандемия
За да се управлява разпространяването на Covid-19, е целесъобразно да си останем у дома, както поучават здравните управляващи. Този съвет ва...
Начините за търсене на работа в обществената мрежа са два - специфичната секция с работни разгласи, която показва всички в радиус непосредствен до вас (най-често засича града, в който сте) или в разнообразни Фейсбук групи. Вече учудващо доста компании разгласяват разгласи в обществената мрежа. За другата алтернатива е нужно по-скоро да проучите по какъв начин стоят нещата за вашия град или характерна специалност - постоянно има групи като " Работа във Варна ", в която над 25 000 души всеки ден разгласяват разгласи за работни позиции или пишат, че търсят работа, както и такива като " Копирайтъри в България ", която е ориентирана към основаването на наличие. Опциите са доста. Проверете дали няма нещо за вас. 
2. Специализирани конгреси и уеб сайтове за вашата сфера
Може да ви звучи необичайно, само че за някои професионални посоки към момента можете да намерите тематични конгреси или уеб сайтове с работни места, които са източник за информация за свободни работни места. 
3. Направете си личен мейл лист
 Работите дружно у дома. Ами в този момент? Работите дружно у дома. Ами в този момент?
Предстоящият нов съвсем цялостен локдаун още веднъж ще изправи доста двойки пред обстановката, в която ще би трябвало да работят от у дома всеки ден. И...
Това е актуален прийом на обичайното циркулиране от място на място. Но онлайн, несъмнено - извадете всички компании и им изпратете мейл с настоящо CV, в което питате дали имат свободни работни позиции. И несъмнено, проверете какви свободни позиции има в бюрото по труда. Може да останете сюрпризирани от това, което ще видите там. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР