„Ситуацията в момента донякъде е логична. Направили сме своите грешки,

...
„Ситуацията в момента донякъде е логична. Направили сме своите грешки,
Коментари Харесай

Доц. Антон Тонев, ПП: ИТН имаха поставена задача да се стигне до тази ситуация

„ Ситуацията сега ненапълно е разумна. Направили сме своите неточности, научили сме се от тях. Готвим се още веднъж да поемем своята отговорност, преминавайки през чистилището на новите избори “. Това сподели пред bTV доцент Антон Тонев, ръководител на Комисията по опазването на здравето в Народно събрание и народен представител от „ Продължаваме промяната “.

„ Третият мандат не съумя да събере поддръжка, само че в хората остава убеждението, че този неуспех беше по-скоро програмиран авансово през авансово заложените настройки в досегашните ни сътрудници в съдружното ръководство от Има Такъв Народ. Те като че ли имаха сложена задача да се стигне до този логически резултат.

Изведнъж тяхното равнище на връзка с останалите партии в опозицията стана ужасно положително. Те започнаха да гласоподават и да се схващат за доста от обстановките в залата “, разяснява Тонев.

„ Чисто позиционно в залата те стоят в съседство до ГЕРБ, само че имат и доста добра колаборация с Движение за права и свободи “, добави той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР