Ситуацията в момента бих определил така - гладна кокошна просо

...
Ситуацията в момента бих определил така - гладна кокошна просо
Коментари Харесай

Марешки: Народът не се вслушва в призивите на Радев и Нинова, защото разбира, че не са искрени

Ситуацията сега бих определил по този начин - гладна кокошна просо сънува. Това сподели от парламентарната естрада водачът на "Воля " Веселин Марешки след приключаване на дебатиоте по петия избор на съмнение против кабинета "Борисов " 3.

Преди няколко дни споделих, че Радев и Корнелия ще опорочат справедливите митинги на българските жители и през днешния ден се оказах още веднъж прав. На апела на Радев и Нинова да бъде блокиран Народното събрание се отзоваха неколцина български жители. И то не на техния апел, а пристигнаха такива протестиращи, които и на тях им споделиха: "Вън! ". Защо българският народ не се вслушва апелите на Радев и Нинова – тъй като схваща, че няма никаква откровеност в това каквото приказват, тъй като виждат едни от най-порочните практики в Европейския парламент, където сякаш са съпротива на десницата и на Радан Кънев, а в България са дружно с така наречен псевдеодесница, ръка за ръка, единствено и единствено да се докопат до кокала, съобщи Марешки.

Александър Ненков: Президентът е изпълнен с ненавист, няма капчица геройство - не може да ръководи

Вслушвайки се в апела на българските жители всички да подадем оставки, единствени ние от "Воля " сме подготвени още през днешния ден да си подадем оставките. Ние сме единствената партия, против която никой не стачкува. Точно по тази причина вас не ви желаят и в никакъв случай няма да дойдете на власт, тъкмо по тази причина ще загубите и идващите избори – тъй като не сте способни да управлявате, приключи водачът на "Воля ", обръщайки се към Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР