Ситуацията, в която изпаднаха арменците, сериозно притеснила Игнатова и Рачков,

...
Ситуацията, в която изпаднаха арменците, сериозно притеснила Игнатова и Рачков,
Коментари Харесай

Кой Би Предположил! Най-Големият Кошмар На Мария И Рачков Се Сбъдна! Трескаво Въртят Телефони, Не Им Се Вярва

Ситуацията, в която изпаднаха арменците, съществено тормозила Игнатова и Рачков, защото Халваджиян са главен източник на средства в фамилния им бюджет. Неяснотата към това дали изобщо „ Господарите “ ще се завърнат в ефира и какво ще се случва отсега нататък с другите риалити формати, от които Мария и Рачков лапат големи възнаграждения като водещи, измъчвала и двамата. Повече обаче се измъчвала Игнатова, която била известна в обкръжението си като сребролюбка.

Мария била привикнала на бохемски живот, да й е „ необятно към врата “ и да не брои банкнотите в портфейла си.

Откакто е в екипа на „ Глобал Вижън “, през последните 10 години, това не й се постановяваше. Докато не се изявяваше като водеща на „ Господари на ефира “, Мария заработваше забележителни суми в музикалните формати „ Х Фактор “ и „ България търси гений “, също продуцирани от Халваджиян.

Извън „ Господарите “ пък Рачков е водещ и на „ Като две капки вода “, където си партнира със Зуека още от навлизането на формата в родния тв ефир преди шест години.

Целият този финансов берекет за Рачков и Мария може да секне вечно, в случай че арменската фамилия и Нова тв не изгладят несъгласията си или „ Глобал “ не подписа съглашение с друга медия. С днешна дата се приказва, че възможният нов дом на „ Господари на ефира “ е Би Ти Ви.

Доходи

Дори братята Халваджиян да се спогодят с първата частна национална телевизия, няма гаранция, че тя ще им разпореди продуцирането на същите формати. Което пък значи, че хиляди левове под формата на възнаграждения, с които Рачков и Мария живеят нехайно, са „ на трупчета “.

Димитър Рачков и Мария Игнатова губят тлъсти пачки сн. ХотАрена

Повече мотиви за терзания, че ще остане без солидни приходи обаче, има Игнатова. Рачков обикаля из частни празненства и разсмива баровци със скечовете си. Успех има и „ Забраненото шоу на Рачков “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР