Ситуацията в Динамо (Дрезден), където се заформи огнище на коронавирус,

...
Ситуацията в Динамо (Дрезден), където се заформи огнище на коронавирус,
Коментари Харесай

Германски клуб се превърна в огнище на вируса

Ситуацията в Динамо (Дрезден), където се заформи огнище на ковид, не се усъвършенства. Днес втородивизионният немски клуб призна за нови инфектирани. Този път вирусът е бил открит в проби на един футболист и един от членовете на Борда на шефовете. Те към този момент са изолирани за интервал от 14 дни. Хубавото е, че тримата, които до момента бяха заболели, към този момент са с негативни проби и могат да възобновят тренировки. До момента в Динамо са направени пет серии от проби.

Отборът обаче беше спрян от присъединяване във Втора Бундеслига с решение на държавното управление на Саксония - федералната област, част от която е градът. В Германия управителното тяло на всяка федерална област може да не се преценява с предписанията на държавното управление. Така към този момент три мача на Динамо бяха отсрочени, само че е допустимо броят им да бъде повишен.
 Нов отсрочен мач на Динамо (Дрезден)
Засега всички останали клубове в двете водещи дивизии могат да вземат участие в шампионатите си, като е нужно да се изолира единствено индивидът с позитивен тест.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР