Ситуацията се оказа недоразумение Жената, която малко преди празниците взе

...
Ситуацията се оказа недоразумение Жената, която малко преди празниците взе
Коментари Харесай

Истината за „откраднатите” от BILLA 800 лв. в Бургас лъсна

Ситуацията се оказа неразбирателство

Жената, която малко преди празниците взе изпусната сума пари от магазин в центъра на Бургас, е почтена. Това твърди в собствен сигнал до Фалгман човек с името Гоерги Дончев. Той изпрати писмо до редакцията ни, с цел да заяви, че поема цялата отговорност за създалата се обстановка, която е оронила престижа на бургазлийката, чието лице се появи на фотография от магазина.

Дончев твърди, че той е позволил неточност, като се е забавил да остави парите на касата в магазина, както му било заръчано още същия ден от дамата.



„ Уведомявам ви, че парите са върнати в магазина, с цел да бъдат предадени на притежателя. Сумата от 800 лева ми беше дадена още предходната седмица, с цел да я оставя в магазина, само че виновността е моя, че отложих това и закъснях. Едва през вчерашния ден видях публикацията и разбрах каква неточност съм позволил и какъв брой съм навредил на дамата, към която поех уговорката. Тя е моя близка и желая още един път да и се извиня за нехайството ми. Направила е неточност, че не е реагирала незабавно и не е потърсила служебно лице в магазина, на което да съобщи откритата сума. Извинявам се и на собственичката на изгубената сума ”, написа Георги Дончев.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР