Ситуацията с пандемията от коронавирус в Русия е под контрола

...
Ситуацията с пандемията от коронавирус в Русия е под контрола
Коментари Харесай

Русия с нов рекорд на заразените от Covid-19, според Путин всичко е под контрол

Ситуацията с пандемията от ковид в Русия е под контрола на управляващите, съобщи президентът Владимир Путин в поздравлението си към християните за Пасха (Великден). Същевременно страната удостовери 6 060 нови случая на Covid-19в неделя, с което формалният сбор на случаите набъбна до 42 853. Това е следващо денонощие с рекорден растеж на новозаразени, откакто в събота бяха регистрирани 4 785.

" Властта на всички равнища работи ритмично, проведено, отговорно. Ситуацията се намира под цялостен надзор ", сподели президентът.

Той дефинира като нужни всички въведени ограничавания за битка с ковид и посочи, че съветските управляващи проучват опита на други страни и работят превантивно.

Сега Русия разполага с всичко належащо за битка с пандемията, сподели Путин: " И по тази причина, както аз нееднократно съм казвал, ние имаме всичко: здрава, мощна стопанска система, теоретичен капацитет, нужната материална и високотехнологична база в областта на опазването на здравето ".

Преди ден от Кремъл соъбщиха, че Владимир Путин тази година ще пропусне великденската работа, само че ще посети и ще възпламени свещ в параклиса в московската си резиденция Ново Огарьово, където живее и работи сега.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР