Ситуацията с крадеца Жоро Плъха и д-р Иван Димитров се

...
Ситуацията с крадеца Жоро Плъха и д-р Иван Димитров се
Коментари Харесай

Циганин пак влезе да краде в дома на д-р Димитров, съден за убийството на Жоро Плъха


Ситуацията с крадеца Жоро Плъха и доктор Иван Димитров се повтори в Пловдив. При това още веднъж в дома на доктора, оповестява " Марица ".

Миналата нощ в парцела на " Медина " зад постройката на Областната администрация още веднъж е влезнал крадец. Това е станало към 22.30 ч. в понеделник.

Този път обаче докторът не е прибягнал до разпра, а алармирал охранителната компания ДАИКС, която пази къщата.

Пристигналият за минути патрул съумял да сгащи на място апаша, който бил изпълни цяла торба с крадени движимости.



Малко по-късно 37-годишният престъпник, който е от ромски генезис, бил предаден на чиновниците на Второ районно.

Случката е дежа вю на екшъна от нощта против 2 март 2018 година, само че без съдбовен край. Преди 3 години апашът Жоро Джевизов влезнал да краде в работилницата в двора на кооперацията на ул. “Лука Касъров”. Д-р Иван Димитров забелязал, че в помещението свети, и решил да изгаси лампата на сутринта. След минути обаче видял, че към този момент е мрачно.

Тогава взел противозаконния си револвер, слязъл в работилницата и забелязал, че някой се движи. Извикал: “Стой, полиция!”, тогава крадецът хвърлил по него нож и го ранил в крайници.

Лекарят създал сигнален изстрел, Джевизов почнал да го псува и хвърлил по него и рекламна табела. Докторът стрелял още два пъти, след това двамата хукнали в разнообразни направления. Плъха съумял да стигне до регионалната администрация и умрял на капака на паркирана там кола.

Впоследствие доктор Димитров беше два пъти оневинен по обвиняването за ликвидиране на крадеца, откакто Апелативният съд върна делото за преразглеждане.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР