Ситуацията с коронавируса у нас и натискът върху болниците са

...
Ситуацията с коронавируса у нас и натискът върху болниците са
Коментари Харесай

Борисов обеща места за всички в болниците и се похвали, че живеем нормално

Ситуацията с ковид у нас и натискът върху лечебните заведения са под надзор. Това регистрираха здравните управляващи на заседание при премиера Бойко Борисов в понеделник когато приетите в болница пациенти надвишиха 7000 души и се приближават до пика на епидемията в края на предходната година.

На фона на спрения планов банкет от лечебните заведения, с цел да посрещнат напора на пациенти с ковид, Борисов заръча " всеки пациент да получи съответно и навременно лекуване, без значение от диагнозата му " . " Не бива поради Covid-заболяване, заболели с инсулт, инфаркт или с други тежки и неотложни медицински положения, да бъдат ощетявани. Така че направете баланс сред обезпечаването на грижите “, разпореди Борисов.

Същевременно той за следващ път регистрира, че ограниченията у нас са демократични и това разрешава на хората да живеят обикновено.

Борисов към " псевдоексперти ": Живеем обикновено до момента в който други са в цялостен локдаун

" Тъй като има доста псевдоексперти, които дават образци или с Унгария, или със Сърбия, или с Гърция, дано напомним, че ограниченията там са цялостен локдаун, затворено е всичко, или съвсем всичко, до момента в който в България има безусловно естествен живот . И индикаторите, примерно в една Унгария, са им три пъти по-лоши в сравнение с в България. За тези, които ни дават образци за сходни наши другари. Считам, че нашата стратегия, нашата тактичност и нашите славни лекари РЗИ-та правят голяма работа при безусловно естествен живот за хората в България ", съобщи Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР