Ситуацията с естетическите интервенции винаги е била малко особена, когато

...
Ситуацията с естетическите интервенции винаги е била малко особена, когато
Коментари Харесай

И те грешат: Това са най-нелепите пластични операции, които известните българи си причиниха

Ситуацията с естетическите интервенции постоянно е била малко особена, когато става въпрос за суетност. Просто един пък като я направиш, в общия случай няма връщане обратно. В този смисъл много известни българи и българки към този момент пострадаха и вместо да наподобяват по-добре, те си вкараха автогол. Представяме ви топ 5 на най-нелепите естетически интервенции измежду известните българи.

Виж още: За моя другар на небето: Антонио разплака с думи за Денис Теофиков, проговори и за любовта 

5. Евгения Джаферович

Светът беше на прага на пандемия, а последните дни на първо място да спре Евгения Джаферович употребява, с цел да изсмуче оперативно мазнините към корема си. Само че всеки знае, че тялото по принцип не отслабва в една зона, а съразмерно. Е, резултатите се виждат нагоре.

4. Преслава

Едно време Преслава не изглеждаше като Майкъл Джексън. Тя имаше присъщ нос, който в действителност я красеше. Е, след бременността си певицата направи, каквото направи. В изявление показа, че по време на бременността си на обзор се открило, че има здравословен проблем и се постанова интервенция. Пък ние си представяхме, че по различен метод се раждат децата.

Виж още: Фолк принцесата Симона с шокиращо самопризнание за тялото си и има ли гадже 

3. Мария

Поп-фолк певицата Мария е известна с две неща - с " Отварачката " и с устните си. Добре, де, и със сватбите си, само че в тази ситуация приказваме за устните ѝ. Преди прекалено много години Мария съобщи, че към този момент съжалява за корекцията, само че защото става въпрос за силикон, отстраняването е мъчно, мъчително и обвързвано с доста белези. Е, какво пък! В последна сметка тези устни се трансфораха в нейна запазена марка и даже бабите я знаят с това. 

2. Камелия

Странно е цялостен живот цяла България да те разпознава по един метод и внезапно, точно на 50-ия си рожден ден, да се превърнеш в нов човек и то безусловно. Това стана с Камелия, която си подари нов нос. Никога не сме предполагали, че един нов нос може да промени по този начин човек, само че по-лошото беше, че почитателите ѝ не бяха очаровани. И в последна сметка Камелия замязя на Натали Трифонова. 

Виж още: Дни преди делото - какво демонстрираха Джулката и Илиян до момента след раздялата 

1. Семейство Петканови

По принцип ни се искаше всеки един от тях да е на обособена позиция в класацията, само че не успяхме да решим какъв да е преди всичко и по тази причина взехме решение да ги обединим в една позиция. Операцията на годината, носовете на републиката, двете лепенки, които станаха поп-културни знаци! По принцип сме чували за гаджета, които си вършат идентични татуси, само че това с носа ни изненада. Проблемът е, че и двамата не наподобяват на себе си. С новата си брадичка пък Даниел замязя на Алън от " Двама мъже и половина ".

При Лудия кореспондент това се случи и след едно неособено сполучливо присаждане на коса и евентуално напълно справедливо приключваме този текст точно с него.

Изображение: https://www.instagram.com/daniell_petkanov/
https://www.instagram.com/preslava_official/
https://www.instagram.com/kamelia_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР