Ситуацията около звездата на Ювентус Пауло Дибала започва да става

...
Ситуацията около звездата на Ювентус Пауло Дибала започва да става
Коментари Харесай

В Юве понамирисва: Дибала пак на пейката

Ситуацията към звездата на Ювентус Пауло Дибала стартира да става все по-интересна. Днес наставникът на италианския първенец Масимилиано Алегри удостовери, че въпреки футболистът да е на линия, той няма да бъде измежду титулярите за неделното посещение против Болоня в Серия А.

Медиите на Апенините наблюдават изкъсо протичащото се с аржентинския национал, откакто той изненадващо се оказа на пейката в дербито против Интер (0:0) единствено преди броени дни. Впоследствие шефът в Юве Павел Недвед посъветва 24-годишния състезател да разделя персоналния от професионалния си живот, защото неотдавна се появиха информация за разлъка с дългогодишната другарка и правосъден развой против един от спонсорите.

Откривателят на Дибала: Не виждам възторг у него

На този декор се появиха спекулациите, че и договарянията за нов контракт сред Дибала и Юве са замразени, а Реал Мадрид счита да се възползва и да насочи оферта на собствен ред.

За визитата против „ хрътките” Юве ще разчита на много оскъден състав, защото Джанлуиджи Буфон, Джорджо Киелини, Хуан Куадрадо, Щефан Лихтщайнер и Бенедикт Хьоведес няма да бъдат разполагаем. Дори толкоз огромен брой отсъстващи играчи не накара Алегри да гласоподава доверие на Дибала да стартира от първата минута.

„ Всички се трудиха добре в тренировките и в този момент би трябвало да спечелим против Болоня”, разяснява треньорът. „ Малко евентуално е Дибала да стартира мача. Той е разполагаем. Ще би трябвало да реша дали ще играем с двама или трима полузащитници.”

Преговорите сред Юве и Дибала в застой, Реал се ослушва

„ Може би Дибала накара всички ни да свикнем с лесното. Той получи съвет от Недвед, а не рецензия. Всеки би трябвало да се оправя както с персоналния си живот, по този начин и с кариерата. Това значи да си експерт. Аз съм треньор, а не куче-пазач. Казах му да се концентрира и да работи здрави. Това постоянно е най-хубавото лекарство.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР