Ситуацията около Украйна е само въпрос на тактическа позиция за

...
Ситуацията около Украйна е само въпрос на тактическа позиция за
Коментари Харесай

Путин: За Русия ситуацията около Украйна е въпрос на живот и смърт

Ситуацията към Украйна е единствено въпрос на тактическа позиция за Запада, само че за Русия е въпрос на живот и гибел.

 

Това съобщи съветският президент Владимир Путин пред журналиста Павел Зарубин, разяснявайки „ историческата част “ от изявлението си с Тъкър Карлсън, съобщи ТАСС.

 

Руският президент Владимир Путин, който изслуша в Кремъл отчета на съветския министър на защитата Сергей Шойгу за завладяването на Авдеевка, поздрави съветските военни за този триумф и значима победа.

Това заяви пред кореспонденти представителят на съветския водач Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

 

" Владимир Путин в Кремъл изслуша отчета на министъра на защитата Сергей Шойгу за завладяването на Авдеевка. Президентът поздрави нашите военни и бойци с такава значима победа, с подобен триумф ", сподели той.

Президентът на Русия и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Владимир Путин дори изпратил депеша до командващия войските на група " Център "  Андрей Мордвичев, в която отбелязва подразделенията и формированията, отличили се в интервенцията по преодоляването на град Авдеевка, заяви съветското Министерство на защитата.

 

" Днес групировката войски " Център ", развивайки нахлуване, изцяло овладя град Авдеевка на Донецката национална република ", се споделя в телеграмата.

" За отличните бойни дейности изричам признателност на всички ръководени от Вас войски, които участваха в боевете за Авдеевка.

 

Вечна популярност на героите, които паднаха в багра при решаването на дилемите на специфичната военна интервенция! " - се показва в телеграмата.

 

Кремъл неведнъж е представял съвсем двегодишния спор като борба за оцеляването на Русия в опит да събере патриотичните настроения измежду нейното население, от което мнозина са апатични към офанзивата. „ Мисля, че към момента е значимо за нас самите и още повече за нашите слушатели и фенове в чужбина да схванат нашия метод на мислене “, сподели Путин в изявление за държавната телевизия. „ Всичко, което се случва на украинския фронт, за тях е възстановяване на тактическата им позиция, само че за нас това е нашата орис, това е въпрос на живот и гибел “, сподели той.

 

Интересът към изявлението на американския публицист Тъкър Карлсън е обвързван с желанието на света да се запознае с различна позиция и да разбере истината, съобщи Путин.

Руският президент означи, че както за съветските, по този начин и за задграничните слушатели е значимо да схванат какъв брой сензитивно и значимо е за Русия „ всичко, което се случва в украинското направление “.

 

" За тях (Запада) това е възстановяване на тактическата им позиция, само че за нас това е орис, това е въпрос на живот и гибел. Исках хората, които ще го слушат (интервюто), да схванат това, без значение дали е било сполучливо или не. Не е моя работа да осъждам “, акцентира Путин.

Според него за американската аудитория ще бъде мъчно да разбере " историческата част " от изявлението му с американския публицист Тъкър Карлсън. „ Не знам “, сподели Путин на въпрос дали западната общественост ще одобри тази част от диалога.

 

" Просто дадох най-известната доктрина за норманския генезис и считам, че за западния слушател, фен не беше елементарно. Особено за американците ", разясни президентът.

 

Норманската доктрина за произхода на съветската държавност е единствено една от версиите, в действителност историята на съветската страна е по-дълбока, добави той. „ Доколкото знаем, Михаил Василиевич Ломоносов се е придържал към друга позиция, подлагаше на критика тази норманска доктрина “, напомни Путин, като означи, че най-вероятно великият съветски академик е прав, че „ съветската държавност е зародила по-рано ”.

 

" Дори в случай че се придържаме към норманската доктрина, в случай че новгородците са поканили Рюрик да бъде съдия и външен бранител, тогава Новгород също към този момент е съществувал и е имал опция да го предложения. Следователно в действителност корените на съветската държавност са, несъмнено, доста по-дълбоки “, заключи Путин.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР