Ситуацията около Серхио Рамос е на път да претърпи драматичен

...
Ситуацията около Серхио Рамос е на път да претърпи драматичен
Коментари Харесай

Рамос се завръща в родния си клуб?

Ситуацията към Серхио Рамос е на път да претърпи трагичен поврат в последните часове. През последните дни се смяташе, че 37-годишният деец, който напусна Пари Сен Жермен, ще премине като свободен сътрудник в саудитския Ал-Итихад. Според водещите испански спортни медии обаче в този момент наподобява все по-вероятно бранителят да се завърне в родния си клуб Севиля, откъдето изгря за огромния футбол през сезон 2004-2005, преди да бъде закупен от Реал Мадрид.

Спекулациите, че Рамос може да се завърне на " Рамон Санчес Писхуан " не са нови, само че през предишния месец бяха изрично отречени от президента на севилци Хосе Кастро. Футболистът в действителност има предложение от Саудитска Арабия, само че позвъняване на родния му андалусийски клуб е стопирало офертата и най-малко на този стадий наподобява все по-вероятно играчът да се завърне в Севиля 18 години по-късно.

Рамос сигурно ще взима доста по-малка заплата от тази, която получаваше в Пари Сен Жермен, както и от тази, която му оферират от Ал-Итихад. Макар и през славните си години в Реал Мадрид футболистът постоянно да е бил освиркван бурно на стадиона на Севиля, той постоянно е желал да се завърне в родния си тим, като също така живее в града, а и ще има шанса още веднъж да играе в Шампионската лига.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР