Ситуацията около Килиан Мбапе е доста неясна към момента, след

...
Ситуацията около Килиан Мбапе е доста неясна към момента, след
Коментари Харесай

Ал Хилал вади 600 милиона за Мбапе

Ситуацията към Килиан Мбапе е много неразбираема все още, откакто звездата не пожела да удължи контракта си с Пари Сен Жермен, който изтича през лятото на 2024 година Затова парижани извадиха Мбапе от състава за лятното си турне в Япония и международният първенец с Франция от 2018 година тренира дружно с ненужните играчи въз основата на парижани.

Заради това състояние на Мбапе в ПСЖ, редица клубове демонстрираха интерес към острието, като един от тях е саудитският Ал Хилал. 

Тимът е подготвен да заплати 200 млн. евро на ПСЖ за нападателя, като е подготвил и 400 млн. евро за заплати на Мбапе за два сезона, заяви „ RMC Sport “.

Ако футболистът не одобри да подпише нов контракт, то ПСЖ като нищо ще одобри офертата на Ал Хилал, която е много преференциална както за клуба, по този начин и за футболиста. Парижани са дали период до 31 юли на французина да реши, дали ще подпише нов контракт, или не, като втория вид може да направи по този начин, че Мбапе да бъде „ замразен “ за един сезон, до момента в който договорът му изтече.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР