Ситуацията на летния трансферен прозорец може да стане много интересна,

...
Ситуацията на летния трансферен прозорец може да стане много интересна,
Коментари Харесай

ПСЖ плаща 195 милиона за Неймар?

Ситуацията на летния трансферен прозорец може да стане доста забавна, откакто от ПСЖ са изявили подготвеност да задействат клаузата за закупуване на Неймар, която е в размер на 195 милиона паунда, твърди "Сън ".

Само преди ден от Барселона оповестиха, че за кариоката няма предложения, само че в последна сметка парижани могат да създадат умопомрачително огромна договорка с каталунците и да счупят всички международни върхове.

Изданието отбелязва още, че представителите на кариоката даже са открили контакт с управлението на "принцовете " и двете страни водят усилени договаряния.

Италианският трансферен гуру Джанлука Ди Марцио пък твърди в собствен материал, че от самия бразилец ще зависи всичко и в последна сметка той ще реши какво да прави с бъдещето си - да остане в Испания или да замине за Франция.

И въпреки Лео Меси да е същински наставник на кариоката, самият бразилец към този момент желае да бъде независим и да излезе от сянката на гаучоса, с цел да успее да се трансформира във футболист номер 1 в света.

Именно това може да го накара да се съгласи на трансфер във френската столица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР