Ситуацията на фронта на юг от Харков сега е пълен

...
Ситуацията на фронта на юг от Харков сега е пълен
Коментари Харесай

Гиркин: Ситуацията в Харковска област е ``алес капут`` - Свят

Ситуацията на фронта на юг от Харков в този момент е цялостен " алес капут " за защитата ни. Балаклея я изоставиха и сраженията се водят в най-близките подстъпи към Купянск, написа в Телеграм канала си съветският терорист Игор Гиркин-Стрелков, който бе един от водачите на сепаратистите от ДНР и някогашен боен министър в Донецк.

" Врагът с мобилни десантно-разузнавателни групи прави дълбоки нападения в тила на дезориентираните ни войски, предизвиквайки суматоха. Разбиват ни задните контролни пунктове, пресичайки пътища и транспортни колони. Благодарение на надеждните връзки тези групи се поддържат от ракетни офанзиви по точки, а нашите самолети не са в положение да дефинират " собствен или непознат " в тази неразбория, тъй че врагът към този момент се " измъква ",

написа крайният съветски националист, който в последно време подлага на критика изключително остро военното управление в Москва и президента Путин за дейностите му във войната на Русия против Украйна.

Според него официалната версия на Москва още веднъж ще е: " Нищо не се е случило! Врагът е надвит и покрива полетата с хиляди трупове! "

" И до момента в който армията ни не стартира да отстъпва по целия фронт (а в случай че нищо не се промени на наша страна, това ще стане след няколко месеца) - методите няма да се трансформират... В края на краищата, за какво някаква отдалечена Балаклея да е по-важна от Буча, Гостомел, предградията на Киев, Чернигов и Суми, Змийския остров? - Просто един дребен град... Ако Кремъл получи даже намек за опция за " договорка ", незабавно ще " деескалира ". И то доста повече - бързо и уверено ще бъдат изоставени и популацията, и техниката и всичко, което може да бъде изоставено! ",

счита Гиркин-Стрелков.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР