Ситуацията, която преживяхме от изборите на 11 юли до днес,

...
Ситуацията, която преживяхме от изборите на 11 юли до днес,
Коментари Харесай

Копринка Червенкова: Наблюдаваме едни много зрелищни провали - най-вече на Бойко Борисов

" Ситуацията, която преживяхме от изборите на 11 юли до през днешния ден, извърши нещо доста потребно, който желае да го види. Този интервал ни даде опция да следим едни доста зрелищни провали. Най-яркият неуспех е на Слави Трифонов и на неговите момчета.... Те надцениха опциите си. Те потъват в личната си неспособност да се оправят, тъй като едно е да правиш едночасово предаване, друго е да се занимаваш със сериозна политика ". Този коментар направи пред БНР журналистката Копринка Червенкова.

По думите ѝ най-откровеният неуспех е неуспехът на Бойко Борисов, който даже при последващи избори да получи най-вече гласове: " Лично той е в доста неподходяща обстановка, той е капсулиран. В момента се занимава със селски туризъм, прегръща се с локалното население, а не смее да отиде в един огромен град, тъй като си дава сметка какво ще му се случи там. Другият огромен неуспех е неуспехът на Мустафа Карадайъ - за първи път Движение за права и свободи паднаха под 300 хиляди, без значение, че делегацията при Ердоган. " Пред неуспех е и Корнелия Нинова - тя седи на пързалката, а откъм гърба я бутат да се спусне, само че към този момент тя се удържа, не знам какъв брой време още ще се задържи. Нинова има повече воля за власт, в сравнение с елитът на нейната партия може да понесе ", разяснява още журналистката.

Червенкова акцентира, че в страната има две доста строго защитавани секрети - здравният статус на Слави Трифонов и на Ахмед Доган:

" Те са значими за политическата обстановка и е значимо да се знае, би трябвало те да покажат здравния си статус и да се види кой на какъв хал е. Задължително е! ".

В коментар за трите партии, наричани партии на митинга, журналистката съобщи, че пакетирането им в едно, като дефицитите на едната се трансферират и на другите, е в интерес на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР