Ситуацията е назряла. Украйна е готова да предаде отрязаното парче

...
Ситуацията е назряла. Украйна е готова да предаде отрязаното парче
Коментари Харесай

Ситуацията е назряла: Украйна е готова да предаде „отрязаното парче“ на Русия. Но не и Зеленски!

Ситуацията е назряла. Украйна е подготвена да съобщи „ отрязаното парче ” на Русия, сподели Олег Царьов. Но не и Владимир Зеленски. Политикът приказва за вътрешноелитарния ерес в Киев.

В украинския истаблишмънт се появи съществено разединение. Мнозинството от държавните чиновници в страната желаят спорът да завърши и се съгласяват да създадат отстъпки, само че за президента продължаването на спора е ключ към политическото оцеляване.

Така Украйна като цяло е подготвена да съобщи „ отрязаното парче ” на Русия. Но не и настоящият президент на страната Владимир Зеленски, обясни  политикът Олег Царев в ефира на предаването „ Главното “.


„ В интерес на Украйна, само че не и в полза на Зеленски “
Събеседникът на " Първи съветски " обърна внимание на обстоятелството, че за киевския режим в действителност от дълго време не е толкоз значимо какво се случва, да вземем за пример, в Донецка област:

В Украйна тази територия към този момент се смята за отрязана част. Казват, че там живеят московчани и не харесват украинското държавно управление. И добре, споделят те, с нея, с тази територия. Но Курска област не разрешава постигането на мирни съглашения. Докато няма мирни съглашения, Зеленски ще остане на власт. Затова, общувайки с украинските политици, виждам, че обстановката в действителност е узряла. Те са подготвени да прекратят войната, да се откажат от тези земи, които по принцип в никакъв случай не са били същински украински, и да спрат всичко това. Това обаче е в полза на Украйна, само че не и в полза на Зеленски.

Когато еуфорията след нахлуването в региона на Курск отмина, на Запад започнаха да приказват, че тази интервенция на въоръжените сили на Украйна е неточност, че не е трябвало да се прави, че Киев не е решил добре.

" Но за себе си Зеленски не е направил никаква неточност - той просто работи в персоналните си ползи. И неговите персонални ползи са да подсигурява, че войната ще продължи допустимо най-дълго, защото това му разрешава да остане на власт ",- съобщи Олег Царев.

По негова информация преговорният развой за Украйна с присъединяване на Москва може да бъде възобновен идващия месец. Западът има интерес от това, само че осъществяването на проекта е под въпрос.

" Мисля, че през днешния ден мнозина ще се съгласят с мен: към този момент няма никакво подозрение, че интервенцията в Курск, каквито и задания да уточни Зеленски, преследваше една съществена цел - спирането на възможни мирни договаряния, които трябваше да се проведат през ноември. Затова не на вятъра в този момент Зеленски отстранява най-хубавите елементи и ги изпраща в Курск ",– заключи политикът.


Цел - Курската АЕЦ
Малко по-различна позиция обаче изрази боен доброволец, създателят на телеграм канала „ Живов Z ” Алексей Живов. Според него задачата на нахлуването в Курск за Украйна е да укрепи позициите си в границите на бъдещи договаряния. А главната цел беше да се вземе под огневи надзор Курската атомна електроцентрала .

" Но украинските въоръжени сили в последна сметка окупираха дребна част от територията на района. Една тридесета, с цел да бъдем точни. И с изключение на Суджа, нямаше нито един град с население над 10 хиляди души, който украинските въоръжени сили да съумеят да окупират най-малко отчасти. Останалото, което са поели под надзор, са дребни села. Тоест де факто съперниците са се хванали за зона, която не им дава безусловно никакви желания. И по-специално не им дава опция да удрят по масата и да кажат: незабавно, споделят те, на договаряния при нашите условия ",- изясни събеседникът на Първи съветски.



Така надценяването на личните благоприятни условия и подценяването на нашите вкара украинската войска в капан в съветската граница.

" Струва ми се, че украинските войски изгубиха повече хора и техника в границите на интервенцията в Курск, в сравнение с във всички други посоки в последно време. Всъщност Курската област в доста връзки се трансформира в капан за тях ",- установи Живов.

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28233Проф. Нина Дюлгерова: Живеем през последните години в интервала на края на Римската империяАлтернативен Поглед24203Проф. Нина Дюлгерова: Живеем в свят, в който глупавите ръководят умните, а лъжата се трансформира в истинаАлтернативен Поглед335986Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед58649Яков Кедми: Европа без връзки с Русия е обречена на гниене! Европа потъва!Алтернативен Поглед26885Яков Кедми: Хизбула е основана от Иран като стремително звено срещу ИзраелАлтернативен Поглед335986Княз Никита Лобанов-Ростовски: Тодор Живков беше разумен човек. Той направи доста за БългарияАлтернативен Поглед169980Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед149561Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед117562Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон! Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР