Ситуацията е доста сериозна, такава е заради ръководителите на българския

...
Ситуацията е доста сериозна, такава е заради ръководителите на българския
Коментари Харесай

Бербатов: Подкрепям протеста на феновете

" Ситуацията е много сериозна, такава е поради ръководителите на българския футбол. Вече разбирайки, че хората вършат невиждано обединяване по отношение на тях, те намират механически малки врати и вършат по този начин, че крадат футбола от нас. Не се е случвало в никакъв случай да играеш по лично предпочитание на празен стадион ". Това сподели в ефира на Би Ти Ви Димитър Бербатов след преместването на европейската подготовка сред България и Унгария от София в Пловдив, и то на закрити врата.
Прочетете още
Кулминацията на това обединяване ще е митингът, който Бербатов поддържа, стига да е кротичък и в границите на закона. Според него, това няма да осуети мача.

" Аз и моят екип от 2 години и половина протестираме по наш метод, демонстрираме пред всички какво се случва в българския футбол ", добави още той.

Той допуска, че е изпратено писмо с молба от БФС, че заради тези вълнения или боязън, молят УЕФА да реалокира мача. " На базата на това, че УЕФА най-вероятно не са осведомени какво тъкмо се случва, се съгласили ", счита Бербатов.

По думите му на момчетата би трябвало да им бъде разрешено да играят футбол, а самите митинги са против ръководството на българския футбол. " Но футболът не би трябвало да пострада ", безапелационен е той. " В момента идеята не е аз да бъда президент на БФС, а тези хора да не бъдат управленци на българския футбол ", споделя Бербатов. Когато това се случи, всеки, който има екип и е уверен в своя потенциал, може да заповяда на почтен конгрес, на който клубовете ще решат кой да управлява.

" Междувременно БФС скрито изключва клубове и тези, които си разрешат да изразят друго мнение, или са изключвани, или наказвани ", споделя още футболистът. Впоследствие им се дава опция да се пререгистрират с разнообразни хора вътре, само че приемайки ги назад в българския футбол, те нямат право на глас на честния конгрес и не могат да поддържат претендента, който желаят.

Министерството на спорта, който дава лиценз на БФС, би трябвало да е там, да е модератор, счита Бербатов. " Държавата не желае да работи с БФС, както и БФС даже и да желае, няма кой да работи с тях, това са потвърдени лъжци и измамници ", счита той. Но страната би трябвало да оказва помощ на българския спорт.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР