Ситуацията е безпрецедентна. При липса на държавен бюджет общините не

...
Ситуацията е безпрецедентна. При липса на държавен бюджет общините не
Коментари Харесай

Фандъкова за войната по пътищата: Законовите промени са нужни и спешни

Ситуацията е невиждана. При липса на държавен бюджет общините не можем да приемем наши общини. Вече нямам огромна вяра. Имаме подготвеност да предложим наш бюджет, само че би трябвало да стъпим на държавния. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска в ефира на Българска национална телевизия.

Тя изясни, че всяка от общините намира личен метод да продължи работа: „ Ние взехме решение да представим на СОС лист с нови обекти или такива, заложени предходната година, само че са изчерпани средствата, уповавам се да се одобри и да не стопираме работата по София. ”

„ Във фокус на нашето внимание е тематиката за детските площадки. СОС одобри стратегия, финансирана с 3 млн. лева, за възобновяване на детски площадки във всички софийски региони. Важна е и достъпността до тези площадки ”, добави тя.

„ В навечерието на локалните избори, моят жанр не е да влизам в политически разправии. Има кметове, които си правят работата, и такива, които се оправдават. Има хора, които умеят да работят, има и хора, които умеят единствено да приказват ”, разяснява още тя.

" Качеството на ремонтите е слабост на всички, освен на моето ръководство или това на София. Ако би трябвало да направя черен лист, бих поставила всички строителни компании там. Става въпрос на потенциал и умения на майсторите ", сподели още Фандъкова.

Тя съобщи, че контролът на качеството на ремонтите е тематика на тематиките: „ За некачествени поправки не плащаме, дано знаят хората. ”

" За страдание улиците на София не престават да се трансформират в писти за висока скорост. Данни от регистраторите за скорост демонстрират от 80 до 100 хиляди случаи на превишена скорост единствено за месец. От години моля да има повече камери за скорост в София. Общините нямаме право да направляваме скоростта. Поръчали сме пет нови камери, които да дарим на Пътна полиция. Законовите промени са нужни и незабавни ", посочи тя.

" Нека младежите се забавляват, само че да не не помнят, че животът продължава и след баловете ", акцентира тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР