Ситуация е много по-лоша от това, което си представяте. Ситуация

...
Ситуация е много по-лоша от това, което си представяте. Ситуация
Коментари Харесай

Посланикът на Афганистан: Талибаните са против целия свят, ситуацията е ужасна

Ситуация е доста по-лоша от това, което си представяте. Ситуация е ужасна. Това съобщи в изявление за Нова телевизия посланикът на Афганистан в България Мохаммад Сайфи. 

Той е дошъл в България пред 10 месеца и не е бил в Кабул от октомври месец предходната година. В последните 20 години ние се борим за нашите права и изключително за правата на дамите. Жените към този момент бяха част от държавното управление, Народното събрание и право на обучение, а на този стадий ние виждаме свирепост във връзка с дамите, безапелационен бе Сайфи. 
 Съединени американски щати посъветваха американците в Афганистан да не пътуват до летището в Кабул Съединени американски щати посъветваха американците в Афганистан да не пътуват до летището в Кабул
Съединените щати посъветваха жителите си в Афганистан да не пътуват до летището в Кабул без експлицитни инструкции. Обстановката към лети...

Вчера дамите се включваха в демонстрации, по-активно от мъжете и това ни дава късмет хората в профил да не гледат на нас като на изоставащо общество, уточни Сайфи. 

Той посочи, че талибаните никога не са се трансформирали. Въобще не им имам вяра и зад лицата, които виждате се крият хора, които заплашват развития свят и света, предизвести Сайфи.

Талибаните не са толкоз мощни колкото наподобяват, само че зад тях стои проведена войска, която ги поддържа, сподели посланикът на Афганистан. 

Той недоумява по какъв начин Западът подписва контракти с талибаните. Талибаните са срещу Америка, Европа и целият свят, уточни Сайфи и упрекна президента на Афганистан, че е изоставил народа си. 

10 млн. души желаят да изоставен страната, младите и образованите не желаят да остават там, уточни Сайфи и добави, че младежите оттова не желаят да останат в Афганистан, а желаят да се насочат към Европа, Америка, Австралия. 
 Фон дер Лайен: Европейски Съюз не признава ръководството на талибаните в Афганистан и не договаря с тях Фон дер Лайен: Европейски Съюз не признава ръководството на талибаните в Афганистан и не договаря с тях
Европейският съюз не е признал талибаните и не води и политически диалози с групировката, съобщи тази неделя ръководителят на Европей...

Според него по-скоро България ще бъде директна страна, а не бежанците от Афганистан да се нанесат тук. Във вашата страна българите мъчно си намират работа, уточни Сайфи, който въпреки всичко благодари на България за готовността да одобри афганистанците. 

Той е сигурен, че българите ще се държат добре с мигрантите от Афганистан. " Целият свят би трябвало да одобри бежанците ", прикани Сайфи и добави, че това, което се случва форсира процеса.

Прочетете още по тематиката:

 Четирима българи се прибраха от Афганистан с румънски аероплан Четирима българи се прибраха от Афганистан с румънски аероплан
Петнайсет румънци и четирима българи, които бяха евакуирани от Афганистан, дойдоха през днешния ден в Букурещ със аероплан " Херкулес " на румънск...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР