Ситуация 3 Март 00:00ч В Харков и Мариупол са се укрепили

...
Ситуация 3 Март 00:00ч
В Харков и Мариупол са се укрепили
Коментари Харесай

Мародерството и бандитизма става страшен проблем. Ловят ги и ги вързват за стълбове. Стрелят се едни други

Ситуация 3 Март 00:00ч
В Харков и Мариупол са се укрепили нац.батове и се водят яростни градски боеве. Към Одеса всички данни демонстрират че се готви десант, който да окупира всичко чак до Измаил. Гледайки линията на фронта най-вероятно боевете ще спрат до Житомирска област и/или Западна Украйна. Имаше опит да се пробие чувала и се атакува контролно-пропусквателен пункт, само че безрезултатно. В общи линии се концентрират войски и се натъртва на обеспечаване на тила и зачистката. Започна да действа и щаб за филантропична помощ на популацията. Актуална карта от довечера. Горещата фаза ще свърши може би тази седмица а другата ще се дозачиства територията.
Забележки:
Мародерството и бандитизма става заплашителен проблем. Ловят ги и ги вързват за стълбове. Стрелят се едни други. Всяка вечер има десетки убити от пиене и мародерство. В пъти повече в сравнение с от бойни дейности. Магазините са разграбват, скоро в градовете които не са под надзор на РФ ще настъпи филантропична злополука.
Нацбатовете знаят че ги чака разстрел, там пленници не се взимат и се окопават в градовете предизвикавайки огън върху локалните поданици. Не пускат градове да се предават и хора да се изтеглят. Те няма какво да губят. Налага се да се води пердах в градски условия което неизбежно довежда до цивилни жертви.
Въпреки че ударната Укр.групировка е в чувал, Киев е блокиран и цялата страна де-факто е блокирана, Зеленски и властта не престават да насъскват популацията да се бие и да партизанства. На властта не и пука нито за хората нито за жертвите, значимо е да се стигне до рецесия и всичко да потъне в кръв с цел да го дават по тв приемника. Това е чиста проба нацизъм и непукизъм за личния народ.
Пропагандата за 8г е промила брутално мозъците, изключително на младото потомство. Стига се до шизофренни обстановки младежи с родители Руснаци да крещят на чист Руски език " Смърт на Руснаците ", това е шизофренично. Все едно ние да викаме на български: " Смърт на Българите ". Оказва се че самите Украинци не са знаели какво се прави в другата област, такава пропагандна мъгла е била наложена. Но, мъглата се дига и закононарушенията почват полека-лека да изплуват.
Днес се чака Укр делегация за договаряния, само че нищо няма да стане. На процедура в Укр власт няма, кабинета е в чужбина и на никой не му пука кой и за какво умира. Идеята на властта става към този момент ясна на всеки боен наблюдаващ: Русия задълго да затъне в партизанска война. Тази власт която де факто от дълго време не е в Украйна няма да подпише мир, даже цяла Украина да почине. Затова разновидността е Украинците на терен да излъчат нова власт и този бардак да свършва. Надявам се Руснаците работят и в тази тенденция. Ако ли не, ще страдат.
Информационната война е взела невероятни размери! Говорим за промишленост.! За кино промишленост с хиляден личен състав. Снимат се декори, подиуми, филми, клипове, викат се статисти и се поставят в чували и т.н и т.д. Има към този момент пленени цели студиа и компютърни центрове които са се занимавали безусловно с произвеждане на дезинформация.
Никой не е предполагал че дезинформацията в новините е достигала до над 95%!!!
На процедура инфо.войната е превърната в доста сериозна промишленост и нов жанр войски. Със техника, декори, монтажи, градски квартали и села за действителен резултат и се е наслагвала 3D рендъри и графика. Имало е цели военни роти придадени за инсценировка. Реална инсценировка. За прекопирване на бойна техника и армия в действителни условия с действителни униформи. Говорим за качествено ново равнище на дезинформация, достигаща и надминаваща даже 95% от новините за деня!
Руснаците тук има доста какво да учат. Те по тази причина внесоха закон в Думата, мисля че през вчерашния ден за до 15г затвор за дезинформация.
Запомнете над 95% неистина! В Беларус всички морги са цялостни с етнически чеченци, заяви прессекретарят на беларуския опозиционер Анна Тихановская - Анна Красулина Чеченска колона на Юга, другите сили са под Киев. Кадиров пусна видеото и заяви за 2 жертви, вс. друго било фалшив и нямало да си тръгнат преди да си свършат тяхните задания. Били горди да се бият паралелно с РФ И мислете за БГ медиите.
В общи линии това е обстановката. Най тъжното е че действително Руснаците по-неволя поемат грижа за популацията, тъй като на никой не му пука какво става в градовете и какъв брой души умират. А на всички места ги назовават агресори. източник: budnaera.com
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР