Сити отново съкрати изоставането си до върха след класика срещу

...
Сити отново съкрати изоставането си до върха след класика срещу
Коментари Харесай

Сити отново съкрати изоставането си до върха след класика срещу Хъдърсфийлд

Сити още веднъж редуцира изоставането си до върха след класика против Хъдърсфийлд
Отборът на Манчестър Сити надигра с класическото 3:0 като посетител Хъдърсфийлд в среща от 23-ия кръг на британската Висша лига.,,Гражданите “ започнаха предстоящо по-агресивно и интензивно мача, като след 18 минути към този момент водеха в резултата. Точен бе Данило, който получи асистенция от Кайл Уокър. Възпитаниците на Пеп Гуардиола не съумяха да усилят преднината си до почивката, само че през второто полувреме взеха решение всичко в своя изгода с два бързи гола в първите десетина минути на частта.

Първо Рахийм Стърлинг удвои след асистенция на Лирой Сане, а малко по-късно самият немски национал се разписа за 3:0 след точното подаване на Серхио Агуеро. До края на дуела не паднаха нови попадения и по този начин,,небесносините “ още веднъж редуцираха дистанцията до водача в класирането Ливърпул на четири точки.

Хъдърсфийлд пък, който преди седмица неотдавна уволни от треньорския пост Дейвид Вагнер и сега краткотрайно е управителен от асистент треньора Марк Хъдсън, остава на последна позиция в таблицата на 10 точки от избавителния бряг. В идващия кръг в шампионата актуалният първенец на Англия гостува на различен закъсал отбор в лицето на Нюкасъл, до момента в който за,,териерите “ следва нов тежък мач – посещение на Челси. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР