Сити обърна от 0:1 до 3:1 Юнайтед в дербито на

...
Сити обърна от 0:1 до 3:1 Юнайтед в дербито на
Коментари Харесай

Сити обърна Юнайтед в дербито на Манчестър

Сити обърна от 0:1 до 3:1 Юнайтед в дербито на Манчестър от 27-ия кръг във Висшата лига. И трите гола за първенеца паднаха през второто полувреме. Тимът на Хосеп Гуардиола с градския си противник.

Маркъс Рашфорд с шут от далечна отдалеченост изненадващо даде задатък за 20-кратните първенци още в осмата минута. След това домакините съумяха да наложат напън, но Фил Фоудън, Родри и Ерлинг Холанд пропуснаха да изравнят.

В 56-ата минута обаче въпреки всичко стана 1:1. Фоудън получи пас от Родри и прати топката в мрежата с удар в горния ъгъл. Английският национал направи резултата 2:1 10 минути преди края след подаване на Хулиан Алварес.

В първата минута на спомагателното време Софиан Амрабат изгуби топката пред наказателното поле, а Родри асистира за Холанд. Холанд има 6 гола и 3 асистенции в четири мача против Юнайтед.

С триумфа Манчестър Сити се приближи на единствено точка от (63 против 62). Следващата седмица водачите се срещат на „ Анфийлд “. Трети е Арсенал с 58 точки и мач по-малко. Юнайтед остава на шеста позиция с 44 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР