Системно пребивана и тормозена от бившето си гадже е била

...
Системно пребивана и тормозена от бившето си гадже е била
Коментари Харесай

Сузанита призна: Гаджето ми ме биеше!

Системно пребивана и унизена от бившето си гадже е била щерката на Орхан Мурад - Сузанита. Това разкри самата тя в отговор на почитателите си, които не стопират да питат за какво двамата са се разделили.

"Дали ми липсва? Кое да ми липсва "? Това, че ме ограничаваше? Това, че съм плакала всеки ден поради него? Това, че триеше чатове и ме лъжеше, откакто знаех истината ли? Това, че ме наскърбяваше и ми посягаше на обществени места? ", написа 15-годишната изпълнителка. Така с риторични въпроси Сузанита се изповядва за ужасяващата персонална драма, която претърпява в последната година с 8 години по-големия от нея Александър Атанасов.



Самата Сузанита не желае да навлиза допълнително детайлности за проблемите във връзката си с Александър. Така е посъветвана от родители и юристи. В момента Сузанита е в чужбина.

Пред "България Днес " татко й Орхан Мурад призна, че не е бил в течение на протичащите се страшни неща в връзките сред двамата. Щом научил, незабавно посъветвал Сузи да се раздели допустимо най-бързо с Александър. "Няма какво повече да разяснява тя. Аз не бях наясно, признавам си ", показа изпълнителят на "Хиляди слънца ".

Сузанита се кани да емигрира

Оказва се, че разривът сред малолетната изпълнителка и гарда, който самичък си е лепнал прякора Сашо Лудия, стартира преди година - когато скандалната изпълнителка става известна за броени часове с първия си шлагер "Луцифер и Буда ". Младежът бързо се взел на съществено, изключително откакто част от почитателите на Сузанита се трансферирали и към него. Така той става известен и се трансформира в жива примамка за хиляди златотърсачки, които се подреждат измежду над 20 хилядите му почитатели в обществените мрежи.

"Кое по-точно да ми липсва? Това, че има 20 хиляди почитатели, и то хора, които го знаят от моя профил, и се намерения за огромна звезда и стартира да се надува ", споделя във връзка раздялата им самата Сузанита.

След като става бързо прочут в родния Велинград, Александър стартира да се задява с всевъзможни девойки, като в същото време не разрешава на гаджето си да беседва с други мъже и лимитира излизанията й.

Сузанита се пусна топлес

За свадите сред Сузанита и Александър научават даже родителите на русокоската, само че не подозират, че нещата излизат отвън надзор и Сашо даже си е разрешавал да й протяга ръка. Те го предизвестяват няколко пъти да остави щерка им на мира, само че Сашо лети прекомерно високо и се изживява като мутра. След като срутва Сузанита душевен с ужасяващи обиди, тя отключва болести от нерви и терзания и получава втора киста, след което е вкарана в болница. Сузанита упреква точно Сашо за положението си в обществения пост.

Семейството на певицата обмисля, откакто тя се прибере в България, да подаде тъжба против него и да изиска ограничаваща заповед. Ако това се случи, Сашо Лудия може да бъде вкаран в зандана за 4 години. Причината е, че единствено преди месец той се призна за отговорен за меле, което стартира пръв. Съдът му дава 4-годишна ефикасна присъда с три години изпитателен период.

View this post on Instagram
A post shared by Suzanitta
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР