Системите за противовъздушна отбрана (ПВО) свалиха два дрона край руския

...
Системите за противовъздушна отбрана (ПВО) свалиха два дрона край руския
Коментари Харесай

Русия свали 2 дрона във Воронеж, обстрел и по Шебекино

Системите за противовъздушна защита (ПВО) смъкнаха два дрона край съветския град Воронеж, няма жертви и вреди. Това заяви в събота в канала Telegram губернаторът на Воронежска област Александър Гусев, представен от ТАСС.

" Системите за противовъздушна защита при метод към Воронеж идентифицираха и унищожиха два БПЛА ", написа той.

Гусев прибавя, че държи обстановката под персонален надзор със съответните служби и ведомства .

По-рано в петък, към 23:30 московско време, звуци от детонации се чуха в Съветски регион на Воронеж.
 Във Воронеж е паднал дрон, има ранени
Във Воронеж е паднал дрон, има ранени

Устройството се е разрушило в жилищен дом

Както споделиха на кореспонденти от пресслужбата на Главната дирекция на Министерството на изключителните обстановки за района, всички противопожарни и избавителни елементи на Воронеж са в местата на непрекъсната дислокация, няма сигнали за произшествия.

Припомняме, че това е поредна дрон офанзива против Воронеж за последните месеци.  Трима души са бяха ранени от части стъкло, откакто дронът се разруши в жилищна постройка. 

Губернаторът на Белгород Вячеслав Гладков заяви също за офанзива от тази нощ - обстел на Шебекино, който се намира на границата с Украйна. През юли управляващите там потвърдиха, че доста от жителите на Шебекино са се върнали след всеобщата евакуация при започване на юни.

Според информацията на Гладков украинските военни са обстрелвали Шебекино с " Град ". По предварителни данни няма починали или потърпевши. Снаряд е попаднал на територията на централния пазар, където е зародил и пожар, гори и база на аграрни производители, ударен е и един автомобил.

Украинските военни не са коментирали.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР