Системите Android Auto и Apple CarPlay са едни от новите

...
Системите Android Auto и Apple CarPlay са едни от новите
Коментари Харесай

Важен ъпдейт за Android Auto

Системите Android Auto и Apple CarPlay са едни от новите екстри в автомобилната промишленост, които бързо се трансфораха в обичани на голям брой хора по света. На процедура тези системи разрешават свързването на вашия смарт телефон с инфотеймънт системата на автомобила и управлението на обособени приложения, непосредствено посредством неговия екран.
`Важен

Най-често потребителите на Apple CarPlay и Android Auto залагат на разнообразни приложения за навигация, музика и връзка и точно за това от Гугъл показаха нов ъпдейт, който натъртва точно на тези неща. Технологичната компания разгласи, че напълно скоро Android Auto ще получи значим ъпдейт, който ще промени напълно интерфейса на системата.
`Важен

Едно от нещата, които потребителите ще получат е по този начин нареченият разграничен екран, който разрешава работата на няколко приложения на екрана, като по този метод лидерът отделя по-малко време на екрана и повече внимание на пътя. В допълнение, системите които работя с Android ще получат приложения като YouTube, Tubi и Epix Now, които разрешават пряк стрийм на видеа при спряла кола.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР