Системата за защита Windows 10 UWP, която от много месеци

...
Системата за защита Windows 10 UWP, която от много месеци
Коментари Харесай

Хакерите пробиха защитата Windows 10 UWP и откриха в Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection цели пет нива

Системата за отбрана Windows 10 UWP, която от доста месеци устоя нападките на хакерите, с което заслужи славата на непристъпна цитадела в света на DRM отбраните, падна.
Порталът DSOGaming заяви, че хакерската група CODEX тържествено е оповестила, че сполучливо е пробила симулатора Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection, излязъл през месец октомври предходната година. Към сегашен ден само Windows 10 UWP оставаше последната непристъпна цитадела, тъй като всички останали DRM отбрани са към този момент хакнати.

Интересно е, че DRM отбраната в Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection се състои от пет равнища. Хакерите се оправиха и с петте защитни пласта – MSStore, UWP, EAppX, XBLive и Arxan. Засега не се знае, дали всички тези пластове се употребяват и в другите игри на Microsoft, само че това ще стане ясно напълно скоро. Много уеб-сайтове вършат параленост с DRM отбраната Denuvo на Syberia 3, след разбиването на която играта стартира да се започва с 40 секунди по-бързо.

След хакването на Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection, има доста огромна възможност, че същата орис ще последва извънредните за Windows 10 игри, като да вземем за пример Forza Motorsport 7, Gears of War 4, Halo Wars 2 и други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР