Системата за видеоповторения (VAR) се използва за коригиране на съдийските

...
Системата за видеоповторения (VAR) се използва за коригиране на съдийските
Коментари Харесай

Когато отборът ти е собственост на политик и съдията помага

Системата за видеоповторения (VAR) се употребява за поправяне на съдийските неточности, само че очевидно в кувейтския футбол и тя не може да попречи на манипулирането на мачове. Двубой от локалния шампионат се трансформира в шлагер в обществените мрежи поради безумно присъждане.

В осмата минута от добавеното време на срещата (не става дума за продължения) " Ал Сахел " - " Ал Кувейт ", при резултат 2:2, гостите получиха правото да изпълнят дузпа, откакто техен състезател бе фаулиран в наказателното поле... от самия себе си.

Щабът на " Ал Сахел " стачкува бурно против решението и изиска реферът да преразгледа обстановката благодарение на технологията. Преди да го направи съдията раздаде жълти картони като топъл самун. И когато всички чакаха той да анулира наказателния удар... това не се случи.

" Ал Кувейт " се възползва от подаръка - Юсеф Насер не сбърка от бялата точка, оформяйки крайния резултат.

С успеха " Ал Кувейт ", който е благосъстоятелност на авторитетния политик Халид Ал Ганим, записа първи триумф от началото на сезона и се изкачи на второ място във краткотрайното класиране, до момента в който противникът се свлече до петото. Шампионатът стартира преди към десетина дни, само че към този момент съумя да притегли вниманието.

По-малко от двуминутното клипче се трансформира в " Туитър ", където събра над 650 000 гледания за малко време. Зевзеците побързаха да се пошегуват, че видяното наподобява повече на скеч...

Y EL JUGADOR FAIR PLAY ES...

Mira el penal que le cobraron al Kuwait.

El jugador Youssef Naser marcó el tercer gol desde el punto penal, para su equipo el Kuwait que ganó 3-2 al Sahel.
— Futgol 970 - Oficial (@Futgol970py)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР