Системата за видеоповторение ще бъде въведена най-късно след три години

...
Системата за видеоповторение ще бъде въведена най-късно след три години
Коментари Харесай

Най-късно след три години въвеждат ВАР в България, обяви шеф на БФС

Системата за видеоповторение ще бъде въведена най-късно след три години в българския футболен шампионат. Това съобщи вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев. Той приказва и по отношение на претенциите на ЦСКА-София към изпълнителния шеф на централата Борислав Попов.

" Безспорно имаше съдийски неточности, само че те са както в посока подкрепяне, по този начин мисля, че и в ущърб на избрани клубове. Не мисля, че е имало неточности, които да са единствено в едната посока. Безспорно системата ВАР в европейския футбол докара до това да има много по-малко противоречиви обстановки от съдийско естество, тъй че с неспокойствие чакам тази система да бъде въведена и в България. Въпрос на време е ВАР да влезе и тук. Дали ще е след една, две или три години, най-късно, само че това ще се случи ", сподели Фурнаджиев пред " Блиц ".

" Претенциите на ЦСКА към Борислав Попов по отношение на писмото до УЕФА? Цялата българска общност знае какво направи БФС за това ЦСКА да бъде това, което е през днешния ден. Най-малко ние може да бъдем упреквани в това, че сме пречили или да сме били кол в колелото за развиването на даден клуб. Ние работим в интерес на българския футбол и за развиването на всички български клубове. За нас е значимо да имаме мощни тимове, които да играят мощно в Европа. Пример, за жалост, в последните години е единствено Лудогорец. Надявам се с един верен мениджмънт и вярно развиване да имаме победи на европейската сцена ", добави вицепрезидентът на БФС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР