Системата за гласуване даде дефект. Разкритието направи Халил Летифов. От

...
Системата за гласуване даде дефект. Разкритието направи Халил Летифов. От
Коментари Харесай

Системата за гласуване в НС даде дефект

Системата за гласоподаване даде недостатък. Разкритието направи Халил Летифов. От трибуната той изясни, че той и негови сътрудници са дали своят вот, без пръстов отпечатък . От единствено себе си системата за гласоподаване отчитала гласовете им.

От Българска социалистическа партия също настояха да се ревизира системата за гласоподаване. Иначе оставало подозрение за гласуваните текстове и възниквало безпокойство за кворума в зала. От ГЕРБ желаеха удължение на работното време на Народното събрание.

Валери Симеонов изясни, че няма нарушаване на гласуването с биометрични данни. Тома Биков от ГЕРБ хвърли топката към левите, които твърдо защитавали машинния избор.

От Движение за права и свободи пък оповестиха, че имат запис на гласуването без биометрия. Системата е изправна, не се даде Симеонов, който председателстваше съвещанието.

Християн Митев изясни, че в дясно нямало проблем със системата за гласоподаване. Опозицията в случай че се съмнявала, можела да даде кодекса на Конституционния съд.

Очевидно желаете да блокирате работата на Народно събрание, заподозря Димитър Лазаров от ГЕРБ. Нямам подозрение в биометрията , още веднъж изясни Валери Симеонов. Има запис нон стоп , акцентира и Юлиан Ангелов от Оперативна програма.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР