Системата за електронни винетки работи без проблеми, като очакваме най-голям

...
Системата за електронни винетки работи без проблеми, като очакваме най-голям
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Системата за електронни винетки работи без проблеми

Системата за електронни винетки работи без проблеми, като чакаме максимален взрив към края на януари, тъй като тогава изтича валидността на множеството от тях. Но системата работи и се надгражда. Това съобщи министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

По отношение на тол системата министърът уточни, че сега се чака Световната банка да даде разновидности на цените, след което предстоят срещи и с браншовите организации, а най-после и публично разискване.

,,ВиК операторите са към Министерството на районното развиване и благоустройството и като такива ще бъдат бенефициенти и ще могат да аплайват по стратегии в общ размер на 1 милиард и 200 милиона лв.. Тези средства ще бъдат вложени в построяването на нови водопроводни и канализационни мрежи, както и на пречиствателни станции'', изясни още Петя Аврамова.

,,Разбирам настояването на Столична община и на госпожа Фандъкова за гратис минаване през Северната скоростна дъга на столичани, само че тя е част от републиканската пътна мрежа, която е на винетна система, която считам, че е обективна. Така че се надявам Столична община да намерения за настояването, което е направила. В последна сметка следва нова среща сред АПИ и Столична община, с цел да забележим какво ще стане'', разяснява министър Аврамова разногласията към Северната скоростна дъга.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР