Системата за човешки дизайн е инструмент за себепознание и личностно

...
Системата за човешки дизайн е инструмент за себепознание и личностно
Коментари Харесай

Твоят тип според хюман дизайн

Системата за човешки дизайн е инструмент за себепознание и личностно развиване.
Според Human Design има четири вида, които съставляват човечеството и всеки от тях има тактика, която ни оказва помощ да разберем по-добре нашата креативна роля в света.
Видове човешки дизайн:
Тип манифестор. Те съставляват сред 8% и 10% от популацията и тяхната тактика е да осведомят за своите решения, преди да подхващат каквито и да било дейности. Протестиращите са тези, които предизвикват значимо решение в група след разбор на обстановката. Хората с този вид сила са склонни да бъдат далновидни и положителни в предприемачеството. Те би трябвало да се усещат свободни и самостоятелни. Те имат доста сила за основаване.
 Хюман дизайн - Едно странствуване към себеоткриване и положителна смяна Хюман дизайн - Едно странствуване към себеоткриване и положителна смяна
Всеки от вас играе неповторима роля в еволюцията на човечеството и най-значимото нещо, което можете да извършите в живота си, е да разбере...
Тип генератор. Те съставляват 70% от популацията и тактиката им е да отговорят, преди да работят. Тоест, научете се да слушате това, което тялото ви споделя (не единствено рационалния ви ум), когато вземате решение. Хората, които са генератори, имат доста сила да работят дълги часове на работа, която ги вълнува; в случай че не горят. Тези хора, дружно с подтипа, демонстриращ генератора, са тези, които имат най-голямата енергийна мощ в света.
Тип проектор. Те съставляват 20% от популацията (като хора с висока линия на сензитивност ). Тяхната тактика е да бъдат разпознати и да изчакат поканата. С други думи, тяхната задача в този свят е да насочват другите, да бъдат наставници, треньори, учители. Те предлагаме поддръжката, от която се нуждаят всички други. Нуждаят се от другите да видят тяхната същина и да ги поканят да им оказват помощ с техните препоръки.. 
Тип рефлектор. Те съставляват 1% от популацията. Тяхната тактика е да изчакат да премине лунен цикъл. Отражателите са доста чувствителни същества, които са тук, с цел да действат като наши огледала. Техният креативен индустриален цикъл би трябвало да бъде съгласуван с лунния цикъл. Те са тук, с цел да ни оказват помощ да забележим какво можем да създадем и в каква посока да поемем.
Познаването на нашия Човешки дизайн ни оказва помощ да разберем по какъв начин можем да управляваме силата, с цел да използваме по най-хубавия метод нашето творчество и да се научим да вземаме решения с цялото тяло, а освен с рационалния разум. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР